Krijem ti hrbet ;)

Uspelo ti je. Tukaj si. Se trudiš, iščeš način, kako v tem norem tempu sodobnega sveta, ob vseh obveznostih ohranjati stik s seboj. Ni lahko. Življenje, ljubezen, družina, denar, posel. In ob vsem tem bi morala biti srečna, lepa in vedno na voljo.

Vem, da si zavezana svoji poti. Zagotovo že leta delaš na sebi in si investirala tone časa, energije in denarja v svojo osebno rast. Morda si v tem trenutku preplavljena z opcijami. Ali pa z informacijami.

Zmedena.

Spletna stran je namenjena srčni ženski, ki se spogleduje z izgorelostjo in je izgubila stik s svojo izvorno esenco ženstvenosti. V sebi čuti mentalno izčrpanost, čustveno izpraznjenost, izsušenost, utrujenost, nezadovoljstvo, kar so vse znaki, da je v izgorevanju.

To kar me vedno znova razkuri je, da se čudovita srčna ženska v življenju ne premakne naprej, ker je svoje življenje oblikovala na predpostavkah o življenju, ki niso njene.
Kjer si prizadeva, da je nekdo drug, kot dejansko je.

Moje ime je Taja Albolena. In vem o čem govorim.

Bila sem ustrežljivka.

Celo sebe sem investirala v partnerski odnos v upanju, da bom dobila potrditev lastne vrednosti od svojega moškega.
Trudila sem se, potiskala in desetletje delala na sebi. Imela sem vse; moža, krasne otroke, uspešno kariero, hišo, avto, v sebi pa sem bila prazna, izčrpana, nezadovoljna in neizpolnjena, kar je grozljiv občutek, ki sem ga sama dolgo časa skrivala v sebi.

Živela sem medlo življenje brez žara, brez sija, brez iskric v očeh. Izgubila sem stik s seboj in ostala je samo lupina. Življenje je postalo nenehen boj za preživetje. In leto 2009 je nevihta z mojim imenom, ki sem jo gledala že nekaj časa, to suho lupino raztreščila na koščke. Moje navzven "popolno" življenje, je razpadlo.

 

To je bil tisti trenutek, ko skočiš. In potem gradiš svoja krila na poti navzdol.

Pripravljena si, da se prebudiš v resnico tega kaj je potrebno, da ustvariš življenje, kot si ga resnično želiš, od znotraj navzven in zaživiš kot ženska za katero si se rodila, da si.

Pripravljena, da nehaš preganjati lažne sanje in iskati rešitev za svojo situacijo zunaj sebe.

Pripravljena, da v življenjskih izzivih odpreš oči, si prisotna in budna. Brez potrebe po tem, da skriješ glavo v pesek in počakaš, da vse skupaj mine, kar vodi v ignoranco in otopelost, ali pa, da se vržeš v akcijo. Kjer se trudiš, še bolj trdno delaš, obiščeš še več delavnic, prebereš še več knjig, narediš vse, kar je v tvoji moči, da bi rešila situacijo.

 

Ko dojameš, da je vse že v tebi.

Po skoku v neznano sem dojela, kako lahko zaživim drugačno življenje. In se odprla novim izkušnjam.
Ravno zaradi tega lahko zdaj s teboj delim svojo zgodbo, ki jo najdeš >>>tukaj<<<

Moja izkušnja je navdihnila in oblikovala skupinske programe in individualno mentorstvo, ki so ti na voljo >>>tukaj<<<

Ne glede na to, kje se nahajaš v svojem življenju je prvi korak, da upočasniš in začutiš Sebe.

Čas je, da se potopiš v globine svoje Biti, prepoznaš svoje Bisere, beri dušne kvalitete, jih sprejmeš za svoje, se nahraniš od znotraj, da bi iz svoje polnosti, svoje Darilo tega kdo ti Si, podelila z ljudmi in s svetom.

Slišim te.
In krijem ti hrbet.

 

PRIPRAVLJENA NA VEČ?

Poveži se z mano...

Več o aktualnih temah najdeš na mojem blogu, kjer objavljam nove uvide in spoznanja >>>tukaj<<<

Če ti je bolj všeč video, potem me lahko ujameš na DivineTV >>>tukaj<<<

Za rokav me lahko pocukaš v skupnosti Varuhinja >>>tukaj<<<

Pridruži se skupnosti Varuhinja in občasno boš prejela novičke na temo kako bolje razumeti razliko med moško in žensko naravo ter ustvariti izpolnjujoče življenje.

Enostavno vpišeš svoje ime in email v obrazec na povezavi >>>tukaj<<<

 

Počakaj... še darilo imam zate...

Da začneš ta proces odpiranja svojih cvetnih lističev v razcvet in zaživiš kot ženska za katero si se rodila, da si, sem ti pripravila čisto posebno darilo.

Eknjiga Velika skrivnost obnove povezanosti in strasti v odnosu z moškim je plod devetletnega strastnega raziskovanja ženstvenosti in predvsem moje nejevere.

Leta 2010 mi je Veronique na izobraževanju o tem, kako biti ženstvena ženska povedala največjo skrivnost tega, kako biti ženstvena ženska, ki jo moški obožuje, pa ji nisem verjela.

Danes po tem, ko sem stvari preizkusila v praksi z gotovostjo vem, da je imela prav.

 

Dobrodošla Doma, draga Ženska.

Veseli me, da si tukaj. Tukaj sem zate.
Dobrodošla v tvoje cvetoče življenje.

 

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

Taja Albolena