Mentorstvo je ključno.

Ženske so bile dolgo časa moja ahilova peta, veliko bolje sem se razumela z moškimi kot z ženskami v svojem življenju. V svoji mladosti sem eno za drugo izgubljala svoje “prijateljice” in vedno je bila vmes kakšna “izdaja” ali prevara. Vse skupaj je bilo resnično boleče. In ko so mi leta 2007 na Nilu moji vodniki povedali, kam me vodi pot, sem se uprla z vso silo, češ da nisem prava za delo z ženskami, jaz od vseh možnih izbir, seveda ne, to bo pomota. Kajti vedela sem, da bo to pomenilo, da se moram pomiriti z največjo ranjenostjo svojega življenja … odnosi z ženskami.

In če katera misli, da je njeno življenjsko poslanstvo povezano s tem, kar ji je všeč, naj razmisli še enkrat, kajti redno v svojih stikih z ženskami dobivam potrditve, da je največja bolečina in ranjenost žensk običajno področje, kjer najbolj zablestijo, kar je pravzaprav čisto logično. Kajti tam, kjer te najbolj boli in žuli, tja običajno usmerjaš veliko svoje energije in to področje ponavadi potrebuje veliko tvoje pozornosti, da pozdraviš samega sebe. In tako sem aktivno začela zdraviti svojo žensko plat in leta 2010 sem prvič začela z ženskimi krogi DivineFeminine. Zame je to pomenilo velik skok v neznano, kajti morala sem zaupati, da se podajam na pravo pot, čeprav nisem videla prav veliko pred seboj.

In tako sem prvi skupini povedala, da gre za velik preboj in da enostavno ne vem, kam me vse skupaj vodi. No po šestih letih aktivnega dela z ženskami precej bolj jasno vidim sliko, ki se razgrinja in začutila sem, da je čas, da se zahvalim vsem ženskam, ki so me vodile na tej poti.

Svoje duhovno popotovanje vase sem začela s Shirley MacLaine, ki me je s svojima knjigama Iskanje in Potovanje vase prebudila. Po tem, sem s svojimi sošolkami še v srednji šoli debatirala o bioenergiji, meditacijah in čakrah. Začela sem z jogo in meditacijami, kar je pravzaprav začrtalo mojo pot.

Karen Kingston je bila ena tistih, ki me je vodila v iskanju mojih korenin. Leta 2000 me je pot peljala na Bali, kjer sem se pri njej izobraževala na področju ustvarjanja svetega prostora in energetskega čiščenja prostora. Bali je bil prelomnica, ko sem začela zaupati vase in širiti v svet delček sebe. Seveda si nisem niti v sanjah predstavljala, kam me bo sveti prostor pripeljal, vendar danes vem, da je prvi sveti prostor maternica in da vse prostore ustvarjamo iz svoje maternice, zato je ženska tista, ki ustvari Dom ali pa ga ne, vse je odvisno koliko je v stiku s svojim svetim prostorom v sebi.

Suzy Chiazzari mi je odprla svet barv  in z njo sem začela svojo notranjost barvati na platno zunanjega sveta. Diplomirala sem na institutu Holistic Design Institute v Angliji na področju barvne analize prostora. Barve so tako kot dodatki v domeni ženske, ki želi svoj prostor zapolniti. Ženske želimo čutiti polnost in izpolnjenost, tisto notranjo srečo in zadovoljstvo in pogosto poskušamo to polnost ustvariti z zunanjimi stvarmi, kot so barve, s čimer ni nič narobe, če se zavedamo, da z njimi pravzaprav podpiramo impulz in energijo, ki prihaja iz naše notranjosti.

Leto 2003 je bilo zame prelomno, saj sem ponovno obudila svojo povezavo z Božanskim vodstvom in obnovila svojo povezavo z angeli. Slikanje na svilo me je vseskozi povezovalo z angelskim svetom in resnično imam vseskozi zelo močno podporo svojih angelov vodnikov, ki so me vodili skozi moje preizkušnje v življenju. Le da se tega na začetku svoje poti še nisem zavedala. Angeli so me vodili čez lužo, k Doreen Virtue Ph.D. kjer sem si pridobila certifikat in naziv ATP® ANGEL THERAPY PRACTITIONER®. Doreen je bila prva velika učiteljica, kajti ko sem bila del osebja, ki je pomagalo pri izpeljavi velikih seminarjev v Ameriki, Angliji in na Irskem, sem imela priložnost spoznati vse aspekte njenega dela in tudi ozadje, kjer sem spoznala, da ni vse zlato, kar se sveti.

Shankari me je spomnila, kako pomembno je dihanje in stik s svojim notranjim centrom. Še bolj kot to pa me je fascinirala s svojim kraljevskim nastopom in resnično mi je ponudila globok vpogled v ozadje svojega dela, ko sem bila tri leta med njenimi obiski v Sloveniji tudi prevajalka njenih ridingov in predavanj. Pomembna izkušnja na moji poti. Hkrati pa me je prvič opozorila na pomen lepote in njen nakit se me je globoko dotaknil. Od leta 2004 je njen nakit moj stalni spremljevalec, kajti dizajn je enostavno tako dodelan, da me noben drugi ne prepriča. Res je, da sem se razvadila in sem kar se nakita tiče izjemno zahtevna.

Christan Hummel mi je zopet odprla vrata v devinsko kraljestvo in pri njej sem leta 2005 pridobila certifikat in naziv Space Clearing Practitioner. Christan mi je odprla vrata v notranji svet in prvič sem zaslutila, kako pomembno je, da se ukvarjaš z notranjim svetom, ki se odslikava v zunanji svet … v praksi.

Sharon McErlane me je posvetila s tančico svetlobe Velikega sveta Babic, ki predstavljajo aspekt Božanske Ženske energije. In tukaj se je začela moja resnična preobrazba. Kajti babice so me spomnile na nekaj starodavnega, na nekaj, kar sem že pozabila. In ko je bila Sharon tudi v Sloveniji, mi je odkrila nov svet, svet ženstvenosti. In takrat tudi v sanjah nisem slutila, kako močno bo Božanska Ženstvenost zaznamovala moje življenje. Na to sem morala počakati še nekaj let.

Pamela Johnson je leta 2006 v meni prebudila željo po delu z ljudmi in zdravljenju s ThetaHealing tehniko, ki jo je razvila Vianna Stibal. Pam mi je odprla vrata na Havaje in ponovno sem se srečala s Hino, Pele in svojimi lemurijskimi koreninami. Havaji so moj drugi dom, izjemna energija me je negovala, ko sem tri leta zapored gostovala na tem koncu sveta. Vianna Stinal me je spomnila na to, kako pomembno je slediti svojim navdihom in svoje sanje tudi udejanjati in za to sem ji izjemno hvaležna.

Cindy Eyler me je usmerjala na področju manifestacije in alkemije z angeli in leta 2007 sem z njo potovala v deželo faraonov, v Egipt. Templji so me prevzeli in prebudila sem svojo ženstvenost. Noura je knjiga v kateri sem zapisala svoje popotovanje po Egiptu in odkritja, ki so vodila k temu, da danes delam z ženskami.

S Caroline Myss sem se podala v raziskovanje svojega notranjega templja in Caroline je ena tistih žensk, ki se brez sramu in strahu spogleduje s svojo senco. Na svojem popotovanju vase sem spoznala, da je soočenje s svojo senco ključnega pomena, da bi lahko razkrila svoje notranje zlato. In tako sem pod njenim vodstvom, skozi izobraževanje na temo arhetipov, začela svoj notranji svinec intenzivno pretvarjati v zlato duše. Caroline je tista mentorica, ki me je vodila skozi temno noč moje duše, ko se je leta 2009 moje življenje sesulo v prah.

Svoje prebujanje ženstvenosti sem začela s prebujanjem svoje moči ženstvenosti, v kar me je iniciirala Veronique. Moj nadaljni razvoj pa sta usmerjali Claire Zammit in Katherine Woodward Thomas, kjer sem prvič začutila moč ženske skupnosti in kako pomembno je druženje žensk. Redno se posvečam odkrivanju svoje moči ženstvenosti, kajti skozi svoje delo sem odkrila, da vedno temu, kar naredim navznoter sledi potrditev, ki pride iz zunanjega sveta. In ponavadi razumevanje najdem v izkušnjah drugih, s katerimi soustvarjam in pri katerih se redno izobražujem. Zaključila sem njuno enoletno šolanje Feminine Power Mastery program, znanje pa sem vtkala v svoje delo z ženskami.

Rachael Jayne Groover me je navdihnila že, ko sem se srečala z Davidom Deido in njegovimi učenji in kot njegova učenka me je takoj pritegnila s svojim pristopom k ženstvenosti in moči. Pri njej se izobražujem in leta 2014 sem postala tudi učiteljica njenega programa Art of Feminine presence. Umetnost ženske prisotnosti je bila samo potrditev mojemu globokemu prepričanju o tem, kako pomembna je utelešenost za žensko, hkrati pa mi je potrdila vse moje ugotovitve glede pomena maternice za žensko.

Mama Gena me je vodila skozi labirinte ženstvenosti in ko sem imela občutek, da se sploh ne bom več našla sem ugotovila, kako pomembna sta strast in užitek za razvoj ženske in da smo ženske narejene za užitek. Dojela sem, da je resnično potrebno le to, da postanemo najsrečnejša ženska na svetu.

In izobražujem se naprej, kajti vse kar počnem je zame kot zlaganje mozaika. Vsakič dobim kak dragocen košček, ki ga nato umestim v svojo zgodbo in delim z ženskami.

Svojih 20 let mojstrenja in iskanja kaj je tako edinstvenega na ženski sem strnila v individualnem programu Iz princese v Kraljico, ki sem ga oblikovala za žensko, ki želi narediti pozitivno razliko v življenju ljudi in na svetu in se zaveda, da vodi s svojim zgledom. Za žensko, ki globoko v svojem srcu ve, da je tukaj na misiji, da naredi nekaj, pa ne ve kaj. Za žensko, ki jo je strah stopiti na svojo pot in deliti svoje Darilo z ljudmi in s svetom.

DivineFemme je ženska, ki se zaveda, da je s tem, ko sama stopi v svojo avtentičnost in je ženska, kakršna ji je bilo od nekdaj namenjeno, da postane, navdih za druge ženske, da stopijo v svojo edinstvenost, unikatnost in postanejo zvezde, ki razsvetljujejo svoje življenje in življenje drugih.

Če te zanima več o individualnem mentorskem programu, si lahko pogledaš spletno stran tukaj in se prijaviš na brezplačni posvet Razjasnitve.

Hvala vsem ženskam na moji poti in najbolj vsem tistim, ki so v mojem življenju povzročile nemalo bolečine, kajti zaradi vas sem danes tukaj kjer sem in hvaležna sem, da sem spoznala pomen učenja, ne glede na to kako boleče je bilo popotovanje.

In če začutiš, da želiš biti del tega popotovanja vse, da želiš spoznati Sebe, te vabim, da se mi pridružiš na izobraževanjih in srečanjih, ki jih pripravljam za ženske. Vabljena v žensko družbo!

Bodi Sijajno!

Taja Albolena