Pred nami je portal 666

O njem se sploh ne govori. Kot sem pred dnevi prebrala na FB je teh portalov, prehodov, mrkov in polnih lun toliko, da bi raje kot informacijo o tem kaj dogaja malce miru, eno pikico, čisto malo, da si oddahnemo in naberemo moči za naprej.

V angelski numerologiji o zaporedju 666 piše, da prinaša kaos in da so misli iz ravnovesja, da je osredotočenost na materialnost ogromna in prevelika. Potrebno bo vzpostaviti ravnovesje med nebom in zemljo. 6 je število Venere in lepote in ja tudi materialnega, vendar je od nas odvisno kam usmerimo svojo pozornost in kaj izberemo.

To o čemer se ne govori kaj dosti je, da se razpušča matrika, ki drži senčni aspekt na tem planetu in v juniju lahko pričakujemo premike. Zanimivo je, da se je začelo premikati v tej smeri razkrivanja senčnih aspektov naših politikov in s tem, ko bo zgoščenost popuščala lahko pričakujemo, da se bodo stvari dvigovale v naši zavesti in to kar bodo želel od nas je sprejemljivost. O sprejemljivosti sem že pisala, tisto, kar jo spremlja in bo v tem času izjemno pomembno pa bo odprtost.

Ženska esenca je esenca, ki je povezana z odprtostjo. Če je moška verzija tukaj in zdaj povezana s prisotnostjo, je ženska verzija povezana z odprtostjo. Moja velika lekcija na tem področju se je odvijala lani v tem času, ob Venerinem prehodu, ko sem dojela, kako pomembno je, da ostajam odprta ne glede na to kako boli.

In ko sem se nedavno srečala s prijateljico mi je povedala: »Taja slišim te v glavi, kako mi razlagaš, ko te najbolj boli, ostajaj odprta, premikaj se skozi, ostajaj odprta. Bolelo je kot pri norcih, pa sem uspela ostajati odprta, s tem, da sem si skoraj na glas govorila. Ja, ja, boli, ostajaj odprta.«

In to je izziv, ki nam ga prinaša 666, odprtost, razcvet, pretok. In kaos. Kajti to kar nam prinaša ta čas je soočanje s strahovi. Vedno, ko se odpremo se v nas dvignejo strahovi, travme in bolečine, ki smo jih pospravili v sebi. To bo čas soočenja s samim seboj in z vsem, kar hranimo v svojih kleteh. Predihati bo treba in se premakniti skozi to temo. Izziv je v tem, da se ne zapremo, da ne pobegnemo, da ostajamo odprte. Širitev iz srca je pomembna v tem času.

To poletje bo izjemno pomembno, da veste kdo ste in kam je naravnan vaš notranji kompas, kajti v kaosu, ki se ustvarja bo vedno težje loviti ravnotežje v zunanjem svetu. Pokazalo se bo, kje nimamo postavljenih temeljev, kje so stvari puhle in to bo s seboj prinašalo obilo nelagodja in bolečine, s katero se bo potrebno soočati.

Včasih si resnično želim, da bi lahko napisala kaj osladno lepega in pocukranega, pa me vedno znova posadijo pred tipkovnico, ko moram napisati kaj neprijetnega, tako da sem že sama sebi sitna zaradi tega ampak sploh ne gre za to, da bi bila negativno orientirana, pomembno se mi zdi, da vemo, kaj se dogaja. In na mojo veliko žalost je tole čas velikih transformacij, ki so prej neprijetne, kot prijetne.

Živimo v času ko je edino pravilo, da ni pravil. Pomembno je biti v toku in spremljati valove na horizontu. Pomembno je vedeti kam greš in kaj so tvoje sanje. Kajti dolgo časa smo sanjali sanje drugih ljudi in smo pozabili na svoje. Dolgo časa smo ustrezali drugim, zdaj prihaja čas sodelovanja, ko je potrebno spoznati kdo sem jaz. Energija nas podpira v tem, da uresničimo svoje Sanje, zase..

Če se želimo premakniti na raven Enosti, bo treba dojeti da smo darilo drug drugemu, pa tudi kaj je moje unikatno, enkratno darilo, ki sem ga prišel deliti na planet Zemlja. Vsak je tukaj s svojo unikatno, enkratno zgodbo in na nas je, da jo živimo. Ljubezen čaka, da nas izkoristi za to, da se skozi nas izraža v svet. In mi zavlačujemo. Treba se odpreti in dopustiti.

Zanimivo je opazovati in poslušati ljudi, ki se pritožujejo nad tem ,da ni več nobene stabilnosti v zunanjem svetu. Sploh ne moreš ničesar planirati, ker se vse sproti spreminja in to je značilno za Soul-arno dobo v katero smo zakorakali. Vse postaja živo, aktivno, spreminjajoče se, kajti ženstvena esenca, ki je prevzela vodstvo na planetu nas sooča s tem delom v nas samih. Da smo lahko živahni in v toku, moramo postati ranljivi in voljni, da se odpremo in sprejmemo. Intimno partnerstvo stopa v ospredje in spreminjajo se pravila igre na planetu. Pomembno je, da smo v toku in znamo poslušati.

Spreminjajo se duhovni dogovori in eno od področij, kjer se v tem času intenzivno kaže potreba po tem, da sprejmemo nove zaveze in dogovore s seboj je nedvomno področje denarja, drugo pa so partnerski odnosi. Sploh za ženske vidim, da tovrstni dogovori močno vplivajo na kvaliteto naših življenj, zato je nujno, da si pogledate kakšni so vaši notranji dogovori, ki ste jih sprejeli v otroštvu in se jih še vedno držite.

Na vikend seminarju bomo pogledali štiri duhovne dogovore, ki nas držijo v preživetvenem vzdušju, ujete v strahu, v nezaupanju, ko smo prepričane, da si ne zaslužimo in da nimamo dovoljenja, da smo svoja najveličastnejša verzija same sebe.

In ker so dogovori podzavestna stvar se ženske vedno znova, ne da bi vedele znajdemo v istih starih »jajcih«, ne glede na to, koliko stvari imamo že ozaveščenih v sebi. Tale čas med 6.6.2013 in 21.6.2013 izkoristite za opazovanje sebe, za soočanje z notranjimi »jajci«, kajti vse notranje ujetosti in sence bodo zahtevale našo pozornost. Če jim ne boste voljni prisluhniti in se z njimi pomiriti, bodo vedno hitreje prihajali nazaj in se kazali na različne načine, stvar pa bo z vsakim krogom bolj dramatična, bolj zgoščena in verjetno tudi boleča. Vsi ujeti deli vas dobesedno moledujejo, da jih osvobodite in spustite iz kleti. Čas je za soočenje in osvobajanje.

Izziv je v tem, da se stvari ne dogajajo same od sebe, da zahtevajo našo prisotnost, pozornost in odprtost, našo voljnost, da jih prepoznamo in se pomirimo z njimi zavestno. To da se pomirimo je naša izbira, ostale izbire že poznamo bori se, beži ali zmrzni. Tudi te so nam na voljo, vendar nas bodo peljale še en krog, da bi se lahko soočili z njimi.

Tile vetrovi spremembe, ki pihajo zadnje tri dni so naša priložnost, da se dvignemo in se povežemo s svojim višjim jazom v telesu tukaj in zdaj. Poletje je čas utelešanja. Izkoristite pomoč, ki nam je na voljo in utelesite svojo svetlobo, ljubezen, ki vi ste in pojdite s tokom življenja.

Čas je, da zasiješ v vsej svoji veličastnosti, enkratnosti in neponovljivosti.

Shine! Be Divine!

Taja Albolena