Celota Biti

In smo dočakali enega najpomembnejših praznikov v budističnem koledarju – Vesak. Vesak je čas notranjih vpogledov, sledenja navdihom in praznovanja vseh aspektov sebe, povezanih v Celoto Biti. Vesak je praznik, ko budisti praznujejo tri pomembne prehode v življenju Bude – rojstvo, razsvetljenje in smrt. In vsi trije so se zgodili pod okriljem polne lune v Škorpijonu.

In danes je dan D. Idealen dan za povezovanje vseh svojih aspektov v Celoto.

Polna luna v Škorpionu nosi v sebi izjemen potencial Kreacije. Karkoli je tisto, na kar se boste osredotočali v teh dneh, se bo krepilo.
Pomembno je, da se vprašate; Kaj je najpomembnejša stvar v mojem življenju?

Ena od stvari, ki je zaznamovala moje življenje in se je izkazala za najpomembnejšo v mojem življenju je celota, celostnost, celovitost, kjer je Vse Eno in je Eno v Vsem.
To pogosto slišite iz mojih ust … drži!?

Vse svoje življenje si prizadevam za ta občutek Celote v sebi.
In to moje iskanje Celote me je vodilo v sveto trojnost moje Biti. Odkar sem 2009 izkusila serijo” bomb Resnice”, kot jim ljubkovalno pravi Sera Beak, sem iskala notranje ravnovesje. Spoznala sem, da en vidik brez ostalih dveh v moji notranjosti vodi v neravnovesje in posledično v nezadovoljstvo, občutek praznine, izčrpanosti ali obupa. Dojela sem, da je ključno ravnovesje vseh treh aspektov v meni, ki jih mnogi opisujejo kot aspekt očeta, sina in svetega duha, kamor so zakamuflirali mati. Gre za Duha, Dušo in Osebnost.

Že nekaj časa, no bolj točno od leta 2007 sledim trem principom – akcije, reakcije in sprejemanja – in v vsem tem času izluščila zlato Duše iz teh pomembnih korakov Kreacije.

V življenju je vse povezano, vse je Eno in Eno je v vsem. In to drži kot pribito.
Vse kar ste počeli do zdaj vas je pripeljalo točno sem, kjer ste v tem trenutku. In morda je čas, da si razkrijete izvorne aspekte vaše notranje Boginje ali Boga. Ker je moje delo posvečeno Ženskam, sem oblikovala spletno popotovanje po notranji pokrajini Razcvet v Boginjo, kjer v 30 dneh spoznavaš Boginjo, ki je v vsaki ženski.

Skozi svoje delo sem prepoznala, da je Boginja sestavljena iz 4 pomembnih zaveznic, ki jih ima vska ženska v sebi Gaea je mati, Sekhmet je naša notranja Amazonka, Shakti je ljubimka in Sophia je modrijanka v nas. Izjemno pomembno je ravnovesje teh aspektov v naši notranjosti, če želimo imeti stik s svojo polno močjo svoje Ženske Duše.

Dokler nisem spoznala skrivnosti notranje harmonije, sem bila v svojem življenju pogosto v eni ali drugi skrajnosti, kajti ti štirje aspekti predstavljajo polarnosti, ki se dopolnjujejo in sodelujejo med seboj. Amazonka in Sofija sta bolj jang, medtem ko sta Gaea in Hetaira bolj jin po naravi. Skrajnosti in notranje napetosti, to da sem bila v vojni sama s seboj, je vedno znova sprožalo občutek praznine, neravnovesja in nezadovoljstva v meni. Skozi moje poglobljeno spoznavanje same sebe se mi je razkrila Celota ženske narave, ki potrebuje tako občutek stabilnosti in varnosti, kot polnosti in izobilja, pa tudi povezanost in stik z lepoto, ter ravnovesje, iskrenost in stik s svojo izvorno Bitjo.

Za Celoto – občutek celostnosti in celovitosti, notranje izpolnjenosti je ključnega pomena, kako v sebi uravnovešamo vse štiri aspekte. V svojem življenju sem pogosto mojstrila en del sebe in na stranski tir dala ostale tri, kar se je zelo hitro odrazilo v neravnovesju, notranjem nelagodju, neharmonični klimi v odnosih, nezadovoljstvu, preobremenjenosti, ki je pogosto vodila v preobremenjenost in občutek “skurjenosti”.

In ta notranja skrivnost harmonije se mi je izmikala, dokler nisem skozi svoje raziskovanje ženske esence prišla do spoznanja, da je ključno v sebi uravnovesiti tako žensko, kot tudi moško esenco z dušno esenco Biti.

Ključ je v soustvarjanju vseh štirih, v sprejemanju in deljenju našega Darila z ljudmi in s svetom.

In tako sem začela svoje večletno mojstrenje, ki se je skozi alkemično preobrazbo destiliralo v zlato moje Duše, ki sem ga poimenovala DivineFemme – Božanska Ženska.
Božanska Ženska je celostna, celovita in izpolnjena.
Je Eno v Vsem in Vse v Enem.
Zaveda se, da je pomembna nit v tkanini Življenja in ve, da je njen košček v mozaiku življenja neprecenljiv.
Ve, da življenje čaka nanjo, da stopi na svoje mesto na mreži Življenja.
Voljna je, da preseže vlogo žrtve, ki jo drži v majhnosti in nepomembnosti, voljna je opustiti notranje mehanizme samosabotaže in stopiti v svojo svetlobo, prenehati s skrivanjem in se izpostaviti.
Kajti ve, da tisti, zaradi katerih je tukaj, s katerimi ima dušni dogovor, da jim pomaga na njihovi poti, čakajo nanjo.
In zaveda se, da s tem ko se dela nepomembno, majhno in se skriva, ne služi niti ljudem niti svetu.
Voljna je stopiti v polno moč svoje Ženske Duše in objeti svoj polni potencial kot Ženska.
Da stopi v žensko, za katero se je rodila, da postane.

DivineFemme je zlato mojega dolgoletnega dela z ženskami, ki me je vodilo skozi izgorelost, v ogenj preobrazbe in kot feniks sem se dvignila iz pepela svojega življenja … iz notranjega pekla v notranji raj.

Spoznala sem, da ko Ženska objame Celoto Sebe, v sebi osvobodi moč, da utelesi in živi točno TO, kar je njen življenjski namen, kar je njen dušni klic.
In to je tisto, kar nam razkriva DivineFemme.

Tvoja Duša kliče in čas je ploden, tla so pripravljena za to seme, da ga sprejmeš, posadiš, neguješ in rodiš samo sebe, novo sebe, Celoto Sebe v svet.

Tvoje življenje gosenice je končano. Čas je, da razširiš svoja angelska krila in poletiš!

Škorpijon je tradicionalno predstavljal Feniksa, ptiča, ki se rojeva iz pepela.
Feniks je simbol ponovnega vstajenja.

In sama sem potrebovala štiri leta, da sem “vstala” iz pepela svojega “sanjskega” življenja, ki se mi je sesul v prah. In vendar, ko danes gledam nazaj, je to najboljša stvar, ki se mi je kdajkoli zgodila, in kakšen izjemen blagoslov mi je bil podarjen, skrit v najtežje odločitve, ki sem jih morala sprejeti v svojem življenju.

Smrt stare verzije mene mi je omogočila razcvet v mojo polnost, v Celoto mene, v novo sebe.

Ženske v svojih življenjih potujemo v ciklih umiranja in rojevanja mesečno. In to, kar me je Boginja naučila je anatomija razcveta. To anatomijo ponovnega vstajenja sem izkusila na svoji koži in to svojo lastno izkušnjo delim z ženskami skozi druženje Razcvet Ženske.

SI pripravljena slediti svojemu klicu Ženske Duše?

Zdaj je čas!

Osvobodi se in poleti – Vase.

Bodi Sijajno!
Taja Albolena

P.s.: Več o Razcvetu Ženske si lahko prebereš tukaj >>>