Čudež zlitja

Utelešanje je že kar dolgo del mojega besednjaka. Ko sem po več kot desetletju “dela na sebi” ugotovila, da vedno znova prihajam do svojega “zgornjega limita” tega, kar si dopuščam, da živim, uživam tukaj in zdaj sem se zavedla, da je čas za radikalno spremembo pogleda na stvari. In takrat sem dojela, da je razsvetljenje pravzaprav utelešanje, ko tvoja svetloba višjega jaza razsvetljuje tvoje fizično telo bolj in bolj. Duhovna alkimija je proces v katerem svinec osebnosti preobražamo v zlato duše in s tem vedno bolj sijemo. Utelešanje je zlitje telesa in duha. Na isti način kot je oploditev zlitje jajčeca in semenčeca. Stapljanje, zlitje. Čudež zlitja si lahko ogledate tukaj … In okoliščine spočetja vplivajo na našo sposobnost sprejemanja, zlitja, da dopustimo, da se seme kreacije vsadi v nas in začne rasti. Poleg tega pa okoliščine spočetja vplivajo na našo količino življenjske energije, ki je shranjena v našem notranjem soncu in vpliva na kvaliteto našega življenja.

In kar me očara vedno znova je vpliv, ki ga ima ritual rojevanja, naš prihod na svet, na našo sposobnost rojevanja kreacij, projektov in tudi otrok v ta svet. Ljudje pogosto gledamo na življenje linearno in smo mnenja, da preteklost nima vpliva na nas in vendar je v paradigmi življenja, kjer je vse Eno in Eno v vsem, vse povezano. Travma tvojega prihoda na svet je zapisana v tvojem celičnem spominu in če se z njo nikoli ne spogledaš,se ta energija sproži ob vsakem tvojem rojevanju nove ideje, projekta, Kreacije v svet.

Ko sem opazovala sebe skozi življenje in moje travme in samosabotažo ob Kreaciji sem vedno znova prepoznavala rdečo nit, ki me je vodila vse nazaj do rojstva. Naš prihod na svet ima vpliv na vse, kar rojevamo na ta svet.In pomembno je, da si ogledate svoje upiranje, samosabotažo, skrivanje, strahove, če želite delati res velike stvari na tem svetu.

In ob vsem tem me vedno znova preseneti kako močan vpliv ima na nas to, kar sem prepoznala kot “ritual urejanja” ali ritual udomačevanja. In ta se začne takoj s prerezom popkovnice. Mnogi ne vedo, da je placenta organ otroka in ne mame. Gre za zunanji organ s katerim smo povezani, tako kot smo povezani s svojim srcem, ledvicami in na enak način kot ljudje zaznajo spremembo v energiji ob pripresaditvi notranjih organov, otrok zaznava, ko je odrezan od svojega organa negovanja, mehkobe, nežnosti in domačnosti; začuti ločenost. Pogosto to kasneje interpretiramo kot ločenost od Doma. Nato se začne, vsaj včasih se je začelo z udarcem po ritki, ki ti sporoči, da je nasilje dovoljeno, umivanjem in oblačenjem, kjer te zavijejo kot bubo, da se ne moreš premikati in ob vsem tem je glavno sporočilo, ki smo ga mnogi dobili, da življenje itak ni sveto in je brez pomena.

Prva čakra shrani sporočila in prvo ponižanje je uspešno. Ko sem sama pri sebi potovala skozi ponovno rojstvo in sem ozaveščala vse korake, ki so bili storjeni, in tem potem to primerjala z vrstniki, mojo generacijo ali starejšimi so mi vsi potrdili približno enako izkušnjo. Uredijo te, zvežejo (beri oblečejo) in s tem vstopiš v ločenost in dvojnost. Ukalupijo te in ti vzamejo tvojo avtentičnost, oskrunijo svetost, spoštovanje, občutek varnosti. Je potem kaj čudnega, da svoja življenja preživljamo v skladu s tem, kar se nam je dogajalo na začetku. Poleg tega smo dobili sporočilo, da nimamo vodnika v življenju, kajti nikogar ni bilo, ki bi nas pričakal, ki bi potrdil, ki bi bil priča mojemu prihodu, saj v tistih časih očetje niso bili del porodov in o dulah ni bilo ne duha ne sluha. Sporočilo mnogih je bilo; nihče ne ve, kdo sem. Nihče me ni prepoznal, nihče ne ve, kdo sem v svoji izvorni biti. In to je izvorna izdaja, ki smo je bili deležni in ki ima vpliv na vse izdaje, ki so bile del našega življenja vse do današnjega dne.

Celoten proces sem prepoznala kot institucializacijo, udomačevanje, ki zatre vero vase, svetost, samospoštovanje, cenjenje sebe, lastno vrednotenje. SIstem ali matrica te ujame v svoje okvire, ukalupi te v svoja pravila. In vse se začne že z rojstvom.

Presenetljivo!?

Meni še bolj presenetljivo dejstvo je, da se o tem ne govori. In če kdo že govori o tem, gre v glavnem za sojenje in boj s tem, kar je bilo. To, kar me je življenje naučilo je, da boj ali beg hrani matrico, če se hočeš osvoboditi se je potrebno nehati boriti. Z bojem hraniš, daješ energijo temu s čimer se boriš. In osvoboditev pride, ko se prepustiš, ko se zmoreš predati, objeti, sprejeti in takrat dojameš, da ritual ponižanosti lahko razpustimo samo skozi ponižnost. In v tem je ključ – uravnovešanje polarnosti.

Za prihodnje generacije lahko poskrbimo, da bo njihov vstop v ta svet bolj prijazen. Kar pa se tiče vseh nas, ki smo na ta svet vstopili pred desetletji in imamo ta spomin v sebi je ključno, da zmoremo preobraziti svoj pogled na rojstvo, da pozdravimo svojo ločenost.

In vse to je del mojega dela z ženskami. Prebudi svojo Shakti nas vodi nazaj na to mesto našega rojstva, kajti pomembno je, da osvobodimo svojo energijo v telesu. In tudi ko negujemo svojo žensko energijo v 9 tedenskem programu se posvetimo temu aspektu zdravljenja ločenosti. Ne glede na to kje in s kom potujete skozi ta proces je ključno zavedanje, da je nežnost, sprejemljivost, mehkoba ključ. Tukaj ne gre za to da z voljo to spremeniš in se tega “rešiš”. Pravzaprav je edini način, da sprejmeš, se s tem pomiriš in to objameš v sebi kot svojo izkušnjo, ter ob tem razrešiš in sprostiš ujeto energijo v tem dogodku.

Zdaj veš. In čas je, da se osvobodiš!

Uživaj.

Taja Albolena