Moški potrebuje ta občutek…

…da ga ženska potrebuje.

Ena velikih skrivnosti v odnosu z moškim, ki sem jo odkrila veliko bolj pozno, kot bi si želela, je, da moški čuti povezanost in privlačnost do ženske, če se v družbi ženske počuti kot »moški, ki si želi biti«. Moj dragi pravi, da je ženska tista, ki navdihne moškega, da si želi postati boljši moški. Če se moški počuti edinstvenega in posebnega, ko je s teboj, ti postaneš edinstvena in posebna zanj.

Velika skrivnost leži v tem, da se moški dobro počuti v družbi ženske, ki sije, ki je samozavestna in ve kaj želi. Ker sem po naravi nezaupljive sorte, moram vse, kar kje preberem preveriti s svojim moškim in tako sem ga vprašala kaj je na stvari.

Ko moški ve, da se ženska dobro počuti v njegovi družbi, se počuti kot kralj. Zakaj?

Ker je ena najpomembnejših stvari za moškega, da ve, da lahko žensko osreči še bolj. Če ženska ve, kaj je tisto, kar potrebuje, mu bo znala povedati, ko jo moški vpraša; Kaj bova počela danes?

Ena od stvari, ki moške spravlja ob živce je ženska, ki ne ve, kaj bi rada. Pogosto ženske odgovorimo: »Ne vem, kaj bi pa ti rad počel?« To je bila moja specialiteta, da sem vedno na vprašanje odgovarjala z vprašanjem, ker sem hotela biti ustrežljiva in sem se hotela prilagoditi. Takrat še nisem vedela, da moški želi ob sebi žensko, ki ve kaj hoče. In moja velika težava je bila, da nisem vedela, kaj bi rada.

Drug odgovor na isto vprašanje, ki jih spravlja ob pamet je: »Ne vem. To kar bi ti rad mi je ok.« Moški si želi osrečiti svojo žensko. In če ženska ve, kaj si želi, jo je precej lažje osrečiti. Se strinjaš?

Moški postavljajo vprašanja, ker želijo odgovore. Moški ne postavlja vprašanj zaradi preverjanja ali si sposobna ali nisi in ne iščejo dvojnega pomena, kot to pogosto počnemo ženske. Ženske se pogosto bojimo vprašanj, ker smo prepričane, da nas moški testirajo in ker si želimo povezanosti z njim, iščemo skrite pomene v vprašanjih.

Ženske z vprašanji pogosto kritiziramo ali poskušamo v podnapisih prenesti drugačen pomen in ker smo prepričane, da so moški taki kot smo me, samo da so drugačnega videza, skratka poraščene ženske, jih obravnavamo kot ženske. Zato mislimo, da moški delujejo kot delujemo me in da nas z vprašanji testirajo.

Izziv je brez dvoma v tem, da nam nihče ni povedal, kako zelo različni smo. Moški možgani, ki so marinirani v testosteronu so narejeni iz predalčkov. Moški imajo predalčke za vse stvari. Predalček za seks je daleč najpomembnejši predalček v njihovih možganih. Vendar obstaja eden, ki je še pomembnejši in o katerem ženske vemo bore malo; predalček za nič.

Ko ženska vpraša moškega, kaj razmišlja in on odgovori z NIČ, je to resnica. Ženske to interpretiramo, da nam nekaj skriva in noče deliti z nami tega, kar razmišlja in pogosto začnemo vrtati v svojega moškega, pa naj bo partner, oče, brat ali sin. Na vsak način hočemo vpogled v njegove možgane in v to, kaj razmišlja. In z besedami mojega moškega, si mora nekaj izmisliti, da mu dam mir.

Šele, ko sem izvedela za predalček za nič, mi je postalo jasno, kolikokrat sem težila in hotela detajle, ko jih ni bilo. Ženske ne razumemo predalčka za nič. Predalček za nič je tisti apartma, kjer si moški spočije in si nabere moči za nove podvige. Ženska ne more biti z moškim v njegovem predalčku za nč, saj je to stanovanje čisto prazno. V njem ni ničesar. Medtem, ko sta dva moška lahko v stanovanju praznine, medtem, ko skupaj lovita ribe, bereta časopis ali se vozita ure in ure, brez da spregovorita besedo.

Ženske, na drugi strani imamo možgane, ki so marinirani v estrogenu in kjer je vse povezano z vsem. Zato se ne znamo pogovarjati samo o eni temi in nenehno skačemo iz ene teme na drugo. Ženske znamo slediti iz teme na temo, moškega pa izgubiš po dveh predalčkih, ker ti ne uspe slediti.

Če se vrnem na začetek, samozavestna ženska, ki ve kdo je, kaj potrebuje in kaj si želi od življenja je za moškega neustavljivo privlačna. Zakaj? Ker moški ve, da jo bo lahko osrečil.

Eno najpomembnejših vprašanj, ki si jih moški postavi, ko je z žensko je; Ali jo bom lahko osrečil? Če oceni, da bo lahko osrečil žensko, ostaja v odnosu. Pogosto pa ga zapusti, ko enostavno ne ve več, kaj bi še lahko naredil, ker ve, da ženske ne more osrečiti, če sama ni srečna.

Rada rečem, da mora ženska poskrbeti za svojih 50%. Šele ko ženska čuti, da je srečna in zadovoljna, jo moški lahko osreči še bolj.

Zato je pomembno, da postaneš ženska, za katero si se rodila, da postaneš, če želiš imeti ob sebi kvalitetnega moškega ali kralja.

Ni res, da ni dobrih moških. So. Vendar kvalitetni moški želijo žensko, ki bo ravno tako kvalitetna.

Moški si želi žensko, ki bo na njegovi ravni. Ki bo samozavestna, ki ve kdo je, ki si dovoli biti vidna, ki se pokaže takšna, kot je. Želi si ženstveno žensko, ki je sprejemljiva, ki mu dovoli, da poskrbi zanjo in mu da na voljo kvalitetne informacije, da jo lahko osreči.

Želi si žensko, ki ga spoštuje in praznuje njegove uspehe. Ki zna praznovati sebe. Moški radi rečejo, da je ženska, ki zna uživati z njim ali brez njega neustavljivo privlačna. Zakaj?
Ker ve, kaj hoče. In ne čaka na njega, da bo nekaj naredil zato, da bo ona srečna.

In želi si žensko, ki podpira njegovo svobodo. Moški potrebuje svoj prostor in ko ima na voljo manevrski prostor to imenuje svoboda. Seveda je pomembno, da z njim skomuniciraš, kaj svoboda zate ni in da podeliš svoj del dogovora glede njegove zvestobe tebi, če je to nekaj, kar ti je pomembno. Vendar svoboda za moškega pomeni predvsem preživljanje časa v svojem stanovanju praznine, v svojem predalčku za nič.

Moški želi vedeti, da ženska uživa življenje z njim ali brez njega, da širi svoja obzorja, raste in čuti notranjo, čustveno stabilnost, tudi ko ga ni ob njej.  Kralj želi imeti ob sebi kraljico. In tvoja odgovornost je, da postaneš ta kvalitetna ženska, ki se uglasi s kvalitetnim moškim na drugi strani.

Ti moraš postati ta ženska, ki ima odnos, kot si ga želiš.

Te zanima več?

Te zanimajo 4 napake, ki jih sodobna ženska dela v odnosu s svojim moškim, ki ji dajejo občutek, da ni dovolj dobra? Potem si preberi brezplačni zapis, ki ti bo razkril 4 lastnosti, ki bodo spremenile odnos tvojega moškega do tebe in ti odprle vrata v svet intimnega partnerstva.  Najdeš ga na povezavi tukaj…

Bodi Sijajno!
Taja Albolena

Taja Albolena že več kot dve desetletji raziskuje globine svoje Biti.Taja srčni ženski, ki se trudi in dela na sebi, pokaže, kako negovati Žensko v Sebi, se prebuditi v svoj polni potencial ženstvenosti in zasijati kot Ženska. Vodi jo, da zaživi izpolnjeno življenje v katerem resnično uživa ter uteleša svoj edinstveni kreativni izraz, da je vidna in prepoznana na način, kot si želi sama.. Več najdeš na www.divine.si