Življenje je sveto…

Prihaja tisti čas v letu, ki te opomni na to, kako ključnega pomena je mojstrenje ženskih moči.

Ko narava začne upočasnjevati je ključnega pomena, da zmoreš upočasniti in se odpreti za darove, ki so ti na voljo. Potenciali so ti vedno na voljo, vendar je pomembno, da se jih prepoznaš, jih zavestno izbereš in utelesiš.

Da bi lahko utelesila svoj polni potencial, se moraš odpreti in sprejeti.

S tem se vse začne.
Jesen je čas žetve, čas, ko obiraš sadeže, pobiraš pridelek celotnega leta, pa naj se tega zavedaš ali pač ne. In potrebna je voljnost, da si ranljiva, da bi lahko sprejela to, kar si zasadila.

Potrebno se je povezati s svetostjo življenja, da bi lahko ustvarila nov svet in novo prihodnost zase. Biti, samo biti je ključ, pomemben ključ, ki nam ga podaja v roke tokratna prazna luna.

In vse je odvisno samo od tebe, ali si pripravljena sprejeti.

Sprejemljivost je res ena največjih skrivnosti ženske esence in nekaj, kar moramo enostavno dati v prakso, kajti v tem trenutku se še zelo upiramo.

Svetost življenja in zavedanje, kako pomembno je ustvariti sveto posodo, jo negovati in skrbeti zanjo, so ključne zato, da bo to seme, ki si ga zasadila vzklilo in zraslo v močno drevo. Pomembno je, da se spomniš, kako kreirati najprej v notranjih svetovih, da se potem ta kreacija odslika v zunanjem svetu.

Kolektivno gledano zdaj ni čas za delovanje, zdaj je čas Biti in kreacije. Spomniti se je potrebno kako to gre, kajti vse je v tebi. V oknu mlaja 19. do 21.9. izkoristi posvečeni čas za stik s črno svetlobo, z izvorno ljubeznijo, s kozmično maternico matere, ki te drži in neguje, skrbi zate, pa če se je zavedaš ali ne.

Arhetipsko je mati tista, ki te spomni, da je življenje sveto. Mati daje življenje. Ona poraja novo življenje.

Mati je tista, ki poraja novo tebe in zato je stik z notranjo mamo ključnega pomena zato, da v ta svet vedno znova porajaš sama sebe.

Mati je tista, ki pozna vrednost življenja in vedno, ko v svojem življenju daruješ del sebe na notranjem oltarju, ko daruješ svoj Ego, je mati tista, ki ti je priča.

Mama je tista, ki ti drži prostor in ti omogoči čustveno stabilnost in če te stabilnosti nimaš v sebi, jo boš tako kot varnost, iskala v zunanjem svetu.

Zato je ključnega pomena, da objameš arhetip svoje notranje matere in si daš to, kar potrebuješ, namesto da preigravaš njeno senčno različico in se kot mučenica razdajaš, žrtvuješ za druge v upanju, da boš z njihove strani dobila to, kar potrebuješ.

Brezpogojna ljubezen je tema te prazne lune in celotnega meseca.

Vstopamo v domeno boginje, kjer se um in srce združita in zlijeta skozi njeno maternico v sam izvor življenja in vsega kar je. Hrepenenja srca nam šepetajo čisto potiho in čas je, da jim prisluhnemo.

Ustvariti je potrebno sebe, svoj avtentični jaz, svoje darilo, ki v tebi čaka, da ga izbereš in živiš.

Kajti tukaj si, da pustiš sled, da vplivaš na svet, da narediš pozitivno razliko v življenju ljudi in na svetu.

Vsak je kreator svoje realnosti, le spomniti se moraš moči, ki je skrita v tebi.
Uspešno kreacijo!

Bodi Sijajno!
Taja Albolena

O tem, kaj je največja skrivnost ženske, ki jo moški obožuje sem spisala eKnjigo, ki je plod devetletnega strastnega raziskovanja ženstvenosti in predvsem moje nejevere. Več s teboj delim v eKnjigi, pofočkaš se >>>tukaj<<<