Dovolj je ščitenja! Čas je, da zasiješ!

Se strinjaš? Seveda se. Vprašanje, ki se pojavi pa je; Pa veš kako to narediti?

In ob tem se vedno nasmehnem, kajti vem, da v resnici ni bistvo v delovanju, v tem kaj je potrebno narediti, temveč v Biti. Ključ je v tem, da utelesiš svoj sijaj, svoj žar. In ta žar vedno prihaja od znotraj.

Ženske smo zelo osredotočene na odnose. Odnosi so nekaj, kar nam ženskam pomeni izjemno veliko. Odnosi nas izpolnjujejo. Intuitivno čutimo, da so odnosi naši templji v katerih se mojstrimo in rastemo. In kot je to znano še iz davnine, so templji mesta, kjer potekajo iniciacije. Tako kot se to dogaja v naših odnosih.

Moje partnerstvo je, kot bi brala zgodbo mnogih žensk, ki pridejo k meni. zaznamovala izguba žara, tistega sijaja, ki ga mnoge imenujemo zaljubljenost. In ko sem se zavedla, da sem nekaj izgubila je bilo že skoraj prepozno. Najprej sem iskala rešitev zunaj sebe, vendar sem zelo hitro ugotovila, da s tem nikamor ne pridem in sem šla po nasvet do žensk, ki ženstvenost resnično obvladajo. Kajti trdno sem bila odločena, da želim odkriti skrivnost ženstvenosti.

In sem jo, le da ni trajalo le dober mesec kot sem upala, temveč cela tri leta, da sem svoje prve ugotovitve začela deliti z ženskami. In odgovor je v vsaki posameznici, v vsaki ženski. Ko ženska utelesi svojo ženstvenost, se njeno celotno življenje spremeni. Postane sijoča, privlačna, prizemljena in čutna. In točno to se je zgodilo z menoj. Seveda sem bila zadnja, ki sem spremembo opazila, vendar zato nič manj navdušena, ko sem opazovala kaj se dogaja okoli mene.

Ženske se svojega sijanja običajno bojimo. In ko sem sama prvič zavestno prišla v stik z vplivom, ki ga imam na moški svet, sem bila osupla. In ne, to ni bilo v najstniških letih. Globoko v svojih tridesetih sem prišla v stik z moškim, ki me je naučil vse o ženski duši, za kar sem mu brezmejno hvaležna. Spomnil me je na dejstvo, da je vsaka ženska Zvezda, ki razsvetljuje svoj svet. In če je v sijanju, če je zadovoljna, je privlačna, magnetno privlačna. Ko vstopi v prostor, vsak v prostoru začuti njen žar in čuti hvaležnost za toplino in mehkobo, ki jo ženska izžareva iz sebe. Ta žar je darilo ženske svetu.

In tega se pogosto ne zavedamo. V moškem svetu tekmovalnosti se ženske borimo med seboj za pozornost, kot da je v pomanjkanju. In pogosto imamo občutek, da enostavno ni dovolj »pravih« moških, kot se ženske rade izrazijo, vendar to enostavno ne drži. Dejstvo je, da so v pomanjkanju ženske, ki so pripravljene biti Ženske. Ženska, ki je Zvezda, se zaveda, da se Zvezde na nebu ne trudijo, da bi sijale. Zvezde se ne trudijo pošiljati svojo svetlobo in ne tekmujejo kako zasenčiti drugo zvezdo. Enostavno samo so. In njihov obstoj zadošča. Ženski ni treba na silo in s trudom projicirati svojo osebno moč in karizmo, da bi pritegnila spoštovanje, ki si ga želi s strani moškega ali drugih žensk. Ko na silo poskušamo pošiljati energijo s tem pravzaprav ustvarjamo neujemanje s svojo izvorno esenco, ki ustvari odboj in ne pritegne k nam tega, kar si želimo. Na silo usmerjena energija, ki jo nadziramo z voljo se sploh ne more primerjati z blaženostjo, močjo in lahkotnostjo magnetizma, ki ga izžareva ženska, ki je aktivirala svojo žensko esenco.

Da bi ženska utelesila to svojo notranjo moč in užitek, se mora obrniti vase, k svoji ženstvenosti. In pripravila sem predstavitveno predavanje preko Skype konference za tiste ženske, ki v sebi čutite, da si želite več od svojega odnosa. Za tiste, ki v sebi veste, da sigurno obstaja skrivnost, kako ohraniti tisti žar, strast v partnerstvu.

In ja, obstaja. Po 20 letih v svojem odnosu lahko iskreno rečem, da se nikoli nisva imela bolje in v zadnjih letih se vsako leto zavem, da je vedno bolje in bolje. In glede na to, kje sem bila v odnosu pred petimi leti lahko z gotovostjo rečem, da se skrivnost strasti v odnosu skriva v ženski in v tem, da ženske prepoznamo svojo vrednost, se prenehamo skrivati in pomanjševati in si resnično dopustimo, da v polnosti zasijemo.

Odgovor leži v maternici ženske. Maternica ni le organ za rojevanje otrok. Skozi maternico se rojevajo vse naše kreacije. In skozi maternico rojevamo same sebe. Maternica je organ, kjer vstopamo v stik s svojo ženstvenostjo. In zanimivo je to, da žensko maternico v mnogih tradicijah imenujejo kar drugo srce.

Vprašanje, ki si ga moraš postaviti na tem mestu, še posebej, če čutiš klic je ali si pripravljena, da se prebudiš in prenoviš svoj odnos?

Kajti velika večina žensk s katerimi prihajam v stik se takoj pritoži, da je toliko odvisno od ženske. In zakaj sem zopet jaz tista, ki mora nekaj narediti!? Naj še enkrat ponovim to, kar sem že napisala zgoraj … ženska je tista, ki so ji pomembni odnosi.

Moj mož je to zelo slikovito ponazoril z izjavo: “Ženska potrebuje izgovor, da odnos zapusti. Moški potrebuje vsakodnevno izgovor, da ostaja v odnosu.” In to, drage moje, mi je dalo globoko misliti.

Zato sem svoje delo posvetila ženskam. Ženskam, ki so v odnosu z moškim, ki ga ljubijo izgubile tisti žar, iskrice, tisto strast. Pokažem jim, kako ponovno prižgati strast in vzpostaviti intimno povezavo po kateri hrepenijo s tem da obudijo svojo senzualno ženstvenost. In v našem dveurnem druženju bom s tabo delila kako prebuditi svojo ženstvenost in predvsem zakaj je pomembno, da se nehamo ščititi pred stvarmi in ljudmi. Ob tem bom delila učinkovit način, kako vzpostavimo svoje osebne meje brez da bi morale karkoli »narediti«.

Umetnost izžarevanja je moja strast in to kar sem odkrila zadnje tri leta delim z ženskami po Sloveniji in svetu. Za več informacij mi pošlji mail.

Želim ti krasen začetek tedna in še bolj božanski vstop v nov mesec.

Taja Albolena