Povratna informacija ….

Klicala me je prijateljica, ki sem ji delala energijsko čiščenje maternice. Njena prva povratna informacija je bila: »Taja, vse je drugačno. Tudi če bi jaz hotela delovati po starem, mi drugi ne odigra več tega ampak se vse odvija čisto na novo. In predvsem mi izkazujejo spoštovanje. Čutim enakost in nič več poniževanja ali manjvrednostnih občutkov s svoje strani, temveč enakost. Res je, da imam na kupu prav vse izzive, s katerimi se še nisem pomirila, in to čez celo moje življenje. Prisiljena sem se soočiti in se spogledati s stvarmi. In nobene teže ne čutim več. Pravi hec mi je preleviti se v notranji mir ali pa v radost, karkoli izberem to čisto zares čutim v sebi. To res sem. Izbira postane resnica. Tudi če me kdo plaši z negativo, to enostavno sploh ne pride do mene. Sem v notranjem centru. Ni panike in ni izpadov tesnobe Vse je zgolj le v niansi, je kot meglica, ki se razprši. Čista maternica je temelj, osnova za vse izobilje, ki si želiš na tem svetu. In ker sem odprta prejemam res veliko. Koliko obilja sem deležna! Vesolje je resnično darežljivo in dobro. In jaz se zelo hitro in harmonično premikam naprej. Hvala ti, da si drzna in se poslušaš. Šele zdaj razumem.«

Bila sem navdušena in srečna skupaj z njo, potem pa je sledilo nadaljevanje, tri tedne kasneje, ki jo je osupnilo in hkrati do temeljev potrdilo to, o čemer predavam že leta.

» Veš, počutila sem se izjemno. Vse je bilo tako izjemno in verjela sem, da lahko naredim karkoli. In sem šla na zmenek z moškim, ki mi je bil sicer všeč, vendar ima tako temačno zgodovino za sabo, da sem bila že v štartu malček v dvomih, čisto malo. No, izkazalo se je, da gre čez pravo temno noč duše, kot sem jo sama preživljala pred leti. In končala sva v postelji. Ampak Taja, kakšna drama se je odvijala pri meni naslednje jutro … Najprej mi sploh ni bilo za vstati, bila sem povožena, čisto do konca. In ko sem se končno priplazila do kopalnice sem zgroženo opazovala svojo podobo v ogledalu. Bila sem kot starka, vsa zgubana in postarana. Nikjer niti sledu o moji pozitivni naravnanosti, ki sem jo imela še prejšnji dan in moja maternica, o moj bog, čutila sem se zapacano in zamazano, nikjer ne duha ne sluha o čistoči, ki sem jo čutila prej. Izgubila sem ves svoj stik s centrom. Bila sem le senca same sebe. Brez energije. In ko sem šla na delo so bile moje stranke zgrožene, ko so me videle in naslednjih nekaj dni se sploh nisem prepoznala. Spala sem in spala in spala. Zopet sem čutila paniko in tesnobo in kar naenkrat je vse, kar je prej laufalo izgubilo svoj ritem. Ni bilo strank, denar kar ni hotel k meni, jaz pa sem vsa presenečena opazovala kaj se mi dogaja. Ej, po štirinajstih dneh še vedno nisem tista prava. Počutim se sicer bolje, ampak šele zdaj vidim kaj sem imela in kako pomembno je energijsko čiščenje maternice, kaj mi je čisto zares dalo. Delim s teboj, če bo morda pomagalo še kakšni ženski.«

Najprej hvala, hvala, hvala za pogum, da deliš z menoj.

Moj odgovor je enak že nekaj časa; moški skozi spolni odnos v ženski odloži ves svoj stres, vso energijo s katero ne ve kaj početi, da bi jo ženska preobrazila zanj. Moški nagonsko ve, da potrebuje žensko, da bi se sprostil, kajti skozi spolni odnos in zato je seks taka nuja pri mnogih moških, moški preloži svoje energijske izzive na žensko. In ženske dejansko imamo to sposobnost, da to energijo preobrazimo, le da je velika večina pozabila na to svojo sposobnost. Ženska mora spoštovati in ceniti sebe in svoje telo, da lahko dostopa do te svoje sposobnosti »duhovne« fotosinteze v sebi. In zgodba prijateljice mi je bila le potrditev tega kar razlagam, da je pogosto za žensko dovolj en sam spolni odnos in je vse kar je delala mesece porušeno, kajti pri ženski je njen celoten energijski sistem pod vplivom energije, ki je bila predana v njeno maternico. In ker je maternica povezana tako s srcem kot tudi z življenjsko energijo v ledvicah, energija, ki je ugrabila maternico prevzame celotni ženski sistem. In ker ženske ne poznamo svojega energijskega sistema in tega kje shranjujemo svoje nerazrešene stvari in rane, se s tem vzbudi cela vrsta nerazrešenih stvari, ki pridejo na površje in nas spomnijo, da so še vedno tam.

Ko ženska resnično ceni sebe, ne popusti moškim prošnjam ali prisili in je odločna v svoji drži. Je ljubeča in ve kako poskrbeti najprej zase in prav zato lahko poskrbi tudi za svojega moškega.

Osebna izkušnja pritrjuje temu, da se zgornja zgodba dogaja tudi v stalnem partnerstvu, kajti ko je moški pod stresom, ko ima težave v poslu ali pa ga skrbi na kakšnem področju, tega ne razlaga ženski, vendar ženska to prepozna in dobi vse potrebne informacije v enem spolnem odnosu, enostavno veš. In včasih te energije podrejo in dokler nisem prepoznala, kot prvo kaj se dogaja in tudi kaj lahko s to energijo naredim, nisem znala stvari preobražati v sebi. Zdaj je negovanje mene na prvem mestu in znam z energijo, ne glede na to kaj poberem, enostavno vem kako jo preobraziti. Vendar je bilo veliko olajšanje, ko sem prvič dobila potrditev tega kaj se mi je dogajalo. Zdaj sem v stiku s svojo maternico in takoj začutim stvari in si znam tudi pomagati.

Isto mi je potrdila prijateljica, ki pravi, da bo potrebno še eno energijsko čiščenje, kajti to kar je bilo učenje njene zgodbe, je bilo spoznanje, kako pomembno je, da neguješ sebe, da sebe deliš samo z ljudmi, ki te spoštujejo in negujejo, ki cenijo tvojo družbo. Kajti seveda ni treba moškemu razlagati kaj ti delaš za njega, izmenjava vedno obstaja Sploh ne gre za to, da bi to informacijo zdaj uporabljale proti moškim, da bi manipulirale z njimi. To kar je resnična modrost in učenje tega kar sem delila z vami je, da negovanje sebe pomeni to, da poznaš sebe in svoje telo, da se čutiš in ljubiš brezpogojno in da se neguješ in ljubiš toliko, da sebe deliš z ljudmi, ki ti to odslikavajo nazaj.

Več o energijskem čiščenju maternice na povezavi …

Želim lep vikend

Taja Albolenarosebanner