Konec nekega obdobja je vedno priložnost za praznovanje…

Ženska sem. Potujem s cikli. Kajti življenje me je naučilo, da je potovanje s cikli narave najbolj modro, lahkotno in izjemno. Zato sem budna in poslušam, z vsemi svojimi čuti.

Ko me je tale vikend zajelo pred-mrkovsko razpoloženje, in je vse naenkrat začelo drveti niz brdo, sem vedela, da je resnično nekaj v zraku. Včeraj je bilo že rahlo neznosno, potem pa sem dojela, kaj je na stvari.
Čas je za upočasnitev.
Čas je za poslušanje navznoter.
Čas je za stik s seboj.

Vsesplošno je znano, da lunin mrk oznanja konec nekega obdobja. Je opomnik, da je pomembno praznovati.
Vikend pred nami bo več kot primeren za praznovanje. Konec koncev gre za polno luno v Levu, ki nas spomni na veličastnost in pomen tega, da se postavimo v središče svojega življenja.

Konec tedna nas čaka deskanje. Ujeti bo potrebno tale val, ki bo precej visok. Za tiste, ki ste se spraševale kje je letos ta val, evo ga, prihaja.

Ob tem je potrebno vedeti, da je potrebno upočasniti. Kajti, če se premikaš še hitreje in vse hitreje, ne moreš ujeti tega vala. Potrebno se je sprostiti in odpreti, zajahati val, ga sprejeti v sebi, da bi te naslednjih 6 mesecev negoval in te vodil skozi Siriusova vrata v poletje.

Da bi se resnično lahko premaknile naprej, skozi nova vrata, ki se odpirajo konec meseca februarja z drugim mrkom v seriji, ko bo mlaj v Ribah, moramo najprej resnično opustiti vse tisto, kar nam ne služi več.

Pred dnevi se je začel izdih mame Zemlje, ki bo skupaj z dogajanjem na nebu pomagal pri temu, da se bomo ukvarjali s temami v povezavi s tem koliko v resnici cenimo sebe, se imamo radi, kajti to je edini način, da se bomo resnično lahkotno in z radostjo uveljavili v svetu. Dejstvo je, da moraš biti najprej ti v stiku s seboj in resnično poznati sebe, da bi ti drugi sledili. S svojim zgledom, s svojo svetlobo se dotikamo ljudi in spreminjamo svet.

Zapiranje poglavja, ki se vleče od septembra 2016, ko smo bili priča prejšnjemu mrku, je lahko izjemno stresno. Gre za opuščanje starega, da bi lahko naredile prostor za novo. Preobrazba ni nujno lepa ali blaga, lahko je silovita kot izbruh vulkana. In ognjevitost nam v teh dneh ne bo čisto nič pomagala, da bi se kaj lažje premikale skozi tole intenzivno dinamiko.

Mrk je pomemben premik v procesu življenja, ker nam odpre vrata na novo energijsko raven.
To je kot bi imela priložnost, da zapakiraš svoje premoženje in se preseliš na novo nadstropje v svoji stolpnici življenja. Lahko ti odpre popolnoma nove poti, smeri in spremeni tok tvojega življenja.
In ob tem se je pomembno zavedati, da se vse dogaja zate in ne tebi.
Na kar še posebej rade pozabimo takrat, ko postane divje in ne dohajamo več same sebe.
Da ne govorim o tem, da imamo težave povezati konec s koncem.

Običajno nas tovrstni premiki prestavijo točno tja, kjer moramo biti, kar ni nujno v skladu s tem, kje bi želele biti.

Morda se ti bo zdelo, da te energija potiska v smer, kamor si ne želiš, vendar mi verjemi, da upiranje ne bo kaj prida pomagalo. Ta konec tedna bomo lahko v praksi izkušale, kako odprte znamo biti, kako sprejemljive smo in kako se zmoremo predati toku življenja, brez potrebe po nadziranju in kontroliranju, kar bo za mnoge svojevrsten izziv.

Karkoli je potrebno za premik naprej, se bo zgodilo. In tukaj bo sodelovanje in soustvarjanje brez dvoma najboljša možna izbira. Saj veš, Lev je povezan s tem, da prevzameš polno odgovornost za svoje življenje in v tem času bo modro stopiti v svojo kraljevskost in sprejeti dejstvo, da si tukaj, da postaneš kraljica svojega dvora. Ti moraš prepoznati vrednost in veličastnost svojega vesolja in sesti na svoj notranji prestol.

Saj veš, Ti si ta ženska, ki jo čakaš.

Letošnji prvi lunin mrk nosi s seboj izjemen potencial vodenja in zaupanje vase bo brez dvoma v ospredju. Kajti, če želiš resnično zaživeti svoj polni potencial, se moraš zanesti nase.

In ravno v tem izjemnem času odpiram vrata v brezplačno video serijo Praznovanje ženstvenosti, kajti energija veličastnosti in glamuroznosti, lepote in izjemnosti, edinstvenosti, ki počiva v tebi, čaka. Čaka nate, da jo prepoznaš, jo prebudiš in stopiš vanjo. Prijaviš se lahko na spletni povezavi tukaj >>>

Čas je, da ti postaneš Kraljica svojega dvora. In tega ne more nihče narediti namesto tebe. Na tebi je, da prepoznaš svojo edinstvenost, enkratnost, izjemnost in stopiš vanjo.

Zdaj je čas. Si drzneš?

Če si resnično pripravljena, da zajahaš ta val, te vabim v DivineFemme Akademijo, kjer bomo naslednjih 9 mesecev negovale tvojo žensko dušo. Da bi postala ta Ženska, ki ti je namenjeno, da si,  moraš v prvi vrsti prepoznati, da to kar počneš, ne deluje in se spustiti vase. Ob tem je podpora in to, da si prepoznana v svoji izjemnosti ključnega pomena, da bi se lahko porodila na novo in presegla iluzijo popolnega sveta. Konec popotovanja v ciklu razcveta je vedno povezan s praznovanjem, kajti praznovanje sveta, takega kot je, sebe, točno tam kjer si, je bistvenega pomena za izpolnjujoče življenje, ki ga želimo živeti. Več najdeš na spletni povezavi tukaj >>>

Avgusta nas čaka naslednja serija mrkov in kot sem podelila v našem spletnem druženju v nedeljo zvečer, res je pomembno, da zajahaš ta prvi val, ki s zdaj dviga, da te bo peljal vse do poletja, ko bomo lovile nov val za deskanje na valovih življenja.

Želim ti izjemno deskanje!

Zapis iz lanskega leta o luninem mrku je na voljo tukaj >>>

Bodi Sijajno!
Taja Albolena

S svetlobo svoje ženske duše se želim dotakniti tvoje, da Ti s svojo svetlobo narediš pozitivno razliko v življenju svojega moškega in na svetu. Ker vem, da Ti s svojim sijajem puščaš sled!