Sem, kjer želim biti…

… ali pa morda ne!?

Poslušala sem novo pesem Robbie Williamsa Love my Life, ki jo začne s tem, da je, kar je in konča s tem, da je tam, kjer želi biti.

Pa TI?
Si v svojem življenju tam, kjer si želiš biti?

Čutiš svojo lepoto, izjemnost, čudovitost, enkratnost, čarobnost?
Čutiš svojo moč kot Ženska?
Čutiš polnost, izpolnjenost?

Ljubiš svoje življenje?

Vse je v tebi. Vse ti je vedno na voljo. Ključno vprašanje je ali imaš dovolj energije na voljo da to v prvi vrsti prepoznaš, in ali si v drugi vrsti poveš resnico ter si priznaš, da to si. Tretji korak je, da to v sebi objameš in to zaživiš, tukaj in zdaj.

Zase vem, da sem kjer si želim biti. Tukaj sem. Ljubim življenje, ki ga živim.
Ljubim dejstvo, da delam pozitivno razliko v življenju tistih žensk, ki so izbrale, da jih vodim.
Osrečuje me dejstvo, da vem, kako poskrbeti zase, napolniti svoje rezervoarje, v svoji notranjosti čutiti polnost in izpolnjenost, s tem, kar JE.

Vstopamo v močan čas konec leta, ki nas sooči z vsem, kar nam ni uspelo, kar nismo naredile, za kar nam je zmanjkalo časa. Tukaj stojimo in imamo na izbiro dve možnosti; lahko se ukvarjamo s tem kar ni uspelo, kar bi si želele, da bi bilo, lahko poskušamo na novo narisati sliko novega leta na staro platno, predelati podrobnosti in spremeniti detajle. Lahko pa platno grundiramo na novo in ga pripravimo na novo sliko, ki jo z velikimi potezami naslikamo na čisto, belo platno.

In točno to imamo vsako leto priložnost narediti. Da zaključimo leto, se pomirimo z njim, spoznamo, da smo točno tam, kjer moramo biti.
In grundiramo platno, vzamemo svojo energijo nazaj, zaključimo nedokončane zadeve in narišemo svojo sliko na novo.

Zavestna kreacija leta je nekaj, kar me navdihuje vse od daljnega 1999, ko sem prvič zavestno vzela v roke čopič in potegnila poteze na svojem platnu. Že prej sem poizkusila marsikaj od vision boarda do afirmacij, potem pa sem skozi prakso dojela, da je ključnega pomena, da se povežem s svojim notranjim centrom, začutim stik s svojo žensko dušo in se prepustim ustvarjanju, ki je v sami Biti ženske.

Ženske ustvarjamo. Ustvarimo sveti prostor za kreacijo in stvari ustvarimo dobesedno iz nič.
Če pogledamo, kako nastaja novo bitje v telesu ženske lahko zaznamo čudežnost in mističnost tega, kako ženske porajamo stvari iz svoje notranjosti v zunanji svet.

Razlika je med nezavedno kreacijo in zavestno kreacijo, kajti pomembno je, da se zaveš mehanizmov, ki potekajo v ozadju kreacije.
In ker je to, kako stvari delujejo moje področje, kjer raziskujem in stvari dajem v prakso, preizkušam in spoznavam zakonitosti delovanja, vse tisto, kar odkrijem in spoznam delim na druženjih, ki jih oblikujem za ženske.

Kreacija leta je program, ki se je oblikoval vse od leta 1999 in v katerem sem združila vse svoje znanje, informacije o tem kako ustvariti sijajno leto na sijoče ženstveni način.

Začele bomo z ozadjem kreacije, s procesom ustvarjanja prostora za novo kreacijo, grundirale bomo svoje notranje platno in nato s pomembnimi potezami, ki vključujejo tako namero, kot naše štiri notranje zaveznice, nanašale barve občutkov. S pomočjo domišljije bomo ustvarile magnetično platno, ki nam bo služilo kot zemljevid, ki nas bo vodil skozi leto. Če se nam želiš pridružiti, več najdeš na spletni strani tukaj>>>

Želim ti izjemno kreacijo sijajnega leta 2017 :)

Ob tem pa te želim spomniti na to, da si točno tam, kjer si, ker si se do tukaj pripeljala sama. Če si zadovoljna, super. Če nisi pa je morda čas za to, da poskrbiš zase tudi tako, da pustiš nekomu, da ti pokaže pot.

Bodi Sijajno!
Taja Albolena

Taja skozi svoje delo razkriva vrednost in dragocenost Ženske, da s svojim Darilom naredi pozitivno razliko v življenju ljudi in na svetu.
DIVINE.SI