Sveti krog ženstvenosti

Sveti krog ženstvenosti je intimno druženje žensk, kjer izkušamo nov način komunikacije, poslušanja in povezovanja z drugim – srčno komunikacijo.

Sestrstvo je način povezovanja, soustvarjanja, druženja med ženskami, ki ustvarjajo sveto mesto, v katerem odkrivajo nove načine povezovanja, ki pomagajo čisto vsaki ženski v krogu, da postaja ženska, ki ji je namenjeno postati.
Ko vsaka ženska sede na svoje mesto v tem svetem krogu ženstvenosti, smo enake, podpiramo druga drugo z namenom, da vsaka postane ta ženska, za katero se je rodila, da postane. Izkušanje, čutenje skupaj z razumevanjem in zavedanjem vznikajo iz tega, kar v krogu podelimo.

Krog je posoda za izražanje Resnice, sveto pričevanje, zdravljenje in preobrazbo.

Dejstvo je, da so zahteve sodobnega sveta ogromne. Ženske smo vpete v nenehno delovanje, urejanje, reševanje, zaključevanje opravil na svojih neskončnih seznamih. V svetem krogu lahko vse to pustiš za sabo in si podariš priložnost za vpogled vase, v svoje potrebe. To je čas, ki ga podariš sebi, da napolniš svojo notranjo posodo z »zdravilom«, ki ga ponuja čisto vsaka ženska v krogu.

Sedemo skupaj in vsaka je vabljena, da deli sebe, točno taka, kot je. Vsaka, edinstvena in enkratna, prispeva dragocen košček v skupni mozaik. Vsaka je prepoznana, videna, slišana, vsaka dobi občutek, da druge čutijo, kar čuti sama. Vsaka pomembno obogati skupno tkanino celote, ki jo tkemo z vsakim srečanjem.

Skupaj objamemo trenutke tišine, pavzo, bolečino, izzive in skupaj opustimo potrebo po tem, da rešujemo druga drugo pred našimi izkušnjami in občutenji.

Druženje v krogu je dinamičen proces, v katerega vsaka vstopa s svojim ritmom in s svojim ciklom.

Skupaj se učimo predajati toku z zaupanjem, da bo vsaka dobila točno tisto, kar v tistem trenutku najbolj potrebuje. V duhu ženskih misterijev je proces neviden, vendar zato nič manj potenten. Vsaka ženska ima priložnost, da se potopi v kreativno silo namere in uporabi gorivo strasti za svoj namen.

In vse v krogu vemo, da je vse, kar izbiramo, da negujemo, ojačano s tem, ko delimo, ko soustvarjamo, kajti vse se potencira s prisotnostjo vsake ženske v krogu. Blagoslovi svetega kroga ženstvenosti nas spremljajo domov, podelimo jih v svoji skupnosti, v svoji družini in s tem jih vsak dan delimo z ljudmi in s svetom.

Naše prednice so se družile v svetih krogih. Vedele so, da je moč skupnosti v maternicah, ki se povežejo skupaj in skozi tovrstno druženje ustvarijo temelj, sveto posodo preobrazbe, v kateri se dogaja duhovna alkimija. Vsaka alkimija potrebuje posodo, energijo in svinec, ki ga preobražamo v zlato.

Krog je posoda za pripovedovanje zgodb, delitev izkušenj in za preseganje naših osebnih izzivov. V krogu nam božansko pride na pol poti, da se z nami poveže in soustvarja v spoštovanju, sprejemanju in hvaležnosti za vse izkušnje, ki so del našega življenja.

Vabim Te, da se pridružiš svetemu krogu ženstvenosti in izkusiš kako ustvarjamo novo skupnost na sijoče ženstveni način. Več na povezavi…

Bodi Sijajno!
Taja Albolena