Zmenek z Usodo

Ena tistih osupljivih resnic, ki me vsakič znova zadane je, da v življenju vsakega posameznika pride čas, ko preraste življenje, kot ga je živel do sedaj.

Pride čas, ki terja preobrazbo.
In ta preobrazba se mora zgoditi v tebi.

Obstaja urnik. Urnik po katerem se ravna tvoja Duša.
In po tem urniku imaš zmenek z Usodo vsake toliko časa, ki od tebe terja, da v sebi aktiviraš določene sile, da aktiviraš potencial, katerega čas je prišel.

Kajti dejstvo je, da ima vse svojo božansko časovno usklajenost.

Vsi vemo, da v svojih dvajsetih letih ne moreš početi tega, kar si lahko počela, ko si bila v svojih tridesetih. In štirideseta ti odprejo polje, kjer lahko stopiš v stik z deli v sebi, do katerih prej enostavno nisi imela dostopa.

Ja zrelost ima nekaj s tem, pa tudi to, da se okrepiš. Da se odpreš in ustvariš prostor, da si voljna odložiti stvari, ki ti enostavno ne služijo več, da bi naredila prostor za tisto, kar si želiš izkušati.

Na tebi je, da deaktiviraš dimenzije realnosti, ki si jih živela do nekega trenutka, da bi lahko aktivirala nove dimenzije realnosti v sebi.

Tisti del, ki drži skupaj mrežo tega, kar je zate resnično, je arhetip ali več njih.
Zato so arhetipi tisti, ki te vodijo v tem, da razpustiš določeno realnost in aktiviraš novo.

Arhetipi so del žive zavesti, vzorci moči, ki ti pomagajo, da dostopaš do globljih nivojev uvidov, modrosti in kreativne energije, potenciala, ki ti je vedno na voljo.

Novo resničnost aktiviraš skozi potencial, ki ti je vedno na voljo, vendar pride v urniku tvoje Duše trenutek, ko imaš zmenek s svojo Usodo.

In s tem pride tudi priložnost, da svojo usodo pozlatiš s svojo zavestno izbiro. In s tem stopiš v polje svojega dušnega namena.

Kdaj končno rečeš NE namesto, da se vztrajno prilagajaš?
Kdaj se nehaš skrivati in postaneš vidna?
Kdaj opustiš zavlačevanje ter svoje zgodbe neuspeha in enostavno narediš kar je potrebno?
Kdaj narediš izbire, ki so tako dramatično drugačne od tvoje družinske zapuščine, da to spremeni tvoje celotno življenje?

Veš kdaj!? Ko tako izbereš.
To je tvoja svobodna volja, ki ti je vedno na voljo.

Vsa zgornja vprašanja so povezana s tvojo Usodo; z dogovorom, ki ga je tvoja Duša sklenila preden si se utelesila v svoje telo v tem življenju. Tvoja Duša se je zlila s svetom v katerega si prišla, z zgodovino in z družinskimi dinamikami, ki so že bile tukaj preden si se rodila.

In ob tem je pomembno razumevanje, da zgodovina šteje in vpliva nate. Je del tvoje Usode in tega ne moreš zgolj odmeditirati stran ali spremeniti s pozitivizmom. In to v sebi veš, ker imaš izkušnjo tega, da zgolj s tem, ko stvari daš na svoj seznam želja ne spremeniš ničesar.

Izkušnja, ki jo imam in se vedno znova potrjuje skozi številne zgodbe žensk s katerimi sem skozi desetletja delala je, da lahko premik v svojem življenju iz Usode v namen Duše narediš samo, če si voljna razpustiti stare vzorce/arhetipe, ki držijo skupaj tvojo realnost in aktivirati nove vzorce/arhetipe, da bi v svoji notranji strukturi postavila novo resničnost. Zase.

Svojega arhetipa otroka, ki ti povzroča težave s tem, da si nevidna in se ne izpostaviš v svetu boš lahko deaktivirala v svoji notranjosti samo na tak način, da postaneš starš svojemu notranjemu otroku, namesto da poskušaš v zunanjem svetu najti nekoga, ki bi ga vzgajal.
Dokler ne izbereš tega, da si starš sama sebi, bo tvoj otrok oblikoval tvoj pogled na svet in izkušnjo sveta, tvojo realnost v kateri živiš.

Preobrazba gre vedno z roko v roki s svobodno izbiro.

Izbira te postavi na križišče med Usodo in dušnim namenom, dvema temeljnima dogovoroma, ki si ju sprejela preden si se utelesila.

Usoda je, ko prepustiš svojo moč izbire zunanjim okoliščinam. Ko se vdaš v usodo in verjameš, da drugi upravljajo s tvojim življenjem.
Dušni namen je povezan s tvojo zavestno kreacijo in notranjimi izbirami, ki vznikajo iz notranje pokrajine tvoje Duše. Ko slediš navdihom in delaš navdihnjene akcije ob tem pa se zavedaš, da je moč v tebi. In v tem procesu so arhetipi tvoji notranji zavezniki, ki te usmerjajo na tvoji poti.

Ena tistih stvari, s katero se nikoli nisem mogla pomiriti je, kaj v resnici pomeni, da postaneš najboljša verzija sebe. Tisto, kar je to aktiviralo v meni je bil sram, da še nisem tam, da nekako nisem dovolj dobra, vredna, da bi živela najboljšo verzijo sebe.

V praksi sem ugotovila, da so arhetipi tisti, ki ustvarjajo mojo realnost kot tudi moj občutek, da nisem dovolj. In da ni poanta v tem, da se jih moram rešiti, jih zbrisati ali jih odrezati od sebe.

Dojela sem, da jih je potrebno deaktivirati, da bi lahko aktivirala svoj polni potencial Duše.

Ob tem sem vsakič znova naletela tudi na vlogo, ki jo ob tem igra svobodna volja, ki sem jo omenila malo višje. Dokler nisi voljna opustiti tega, kar ti ne služi več, ne moreš izbrati novega.

Ker novega potenciala ne moreš uporabiti na stari tehnologiji.

To je tako kot bi hotela naložiti na svoj računalnik najnovejše programe, ki jih računalnik ne bo mogel odpreti in jih pognati. Taki programi so neuporabni, ker jih ne moreš spraviti v realnost in isto je s tvojim potencialom.

Da bi lahko svoj potencial utelesila to terja dve pomembni stvari. Prva je, da prepoznaš in poznaš svoj potencial, ki ti je na voljo in drugo je, da narediš potrebne izbire, da ta potencial lahko utelesiš.

Razpuščanje stare tehnologije terja, da se premakneš v neznano, skozi temno noč ega, kjer razpade vse tisto, kar ti je znano, da bi se iz osnovnih elementov lahko porodilo nekaj novega.

Ta premik iz Usode v tvoj dušni namen je nekaj, česar običajno ne moreš narediti sama. Potrebuješ pomočnike na poti. Včasih potrebuješ terapevta, zdravilca, včasih skupnost in včasih vodnika, ki te pelje direktno v najtemnejši del noči, da bi se čim hitreje premaknila skozi proces. Kajti vodnik je tisti, ki ti je priča in zate drži polje potenciala. Ko si znotraj svoje znane realnosti ne vidiš kaj je onkraj tega, kar je poznano.
Vodnik je tisti, ki te vodi v neznano, ki ustvari prostor zate, da se skozi tebe lahko porodiš kot nova TI.
Potrebuješ vodnika, ki vidi tvojo senco in ti pomaga videti v temi. Kajti le takrat, ko se naučiš videti v temi, zagledaš luč, ki te vodi do vzhoda.

Če si na razpotju in potrebuješ pomoč, te vabim, da spoznaš svoj notranji tim zaveznikov, ki sestavljajo tvojo osebno mandalo Arhetipov. Več najdeš na povezavi >>>tukaj<<<

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!
Taja Albolena

Mentorica za razcvet Ženske Duše
♥  www.divine.si

PRIPRAVLJENA NA VEČ?
Ostani v stiku z mano.
>>> Pokukaj kako vzameš svojo moč nazaj in znotraj sebe razpustiš model Dominacije po katerem živimo. Takrat, ko se počutiš nemočno svojo moč daješ v roke nekomu drugemu. Izbira ali se počutiš močna ali nemočna je v resnici nekja, kar izbiraš v svoji notranjosti. Da bi ti pokazala, kako vzeti svojo moč nazaj in razpustiti sistem Dominance, sem pripravila 6-urni intenziv. Več najdeš na povezavi >>>tukaj<<<

>>> In ker zate želim, da ustvariš ljubezenski odnos, ki varuje ljubezen in da premagaš uničevalce ljubezni, ki ti stojijo na poti, sem pripravila brezplačni vodnik za varovanje ljubezni, pofočkaj se in postani del skupnosti Varuhinj Ljubezni.